BILDER


På den här sidan hittar du fotoalbum, gamla teckningar och andra äldre alster.

Fotoalbum

Blandade bilder och några reseberättelser. Det nyaste står överst.


Aksi (Lilla Wrangelsö) 25-27 juli 2001

Mitt första besök på Aksi — ön i Finska viken som min mammas familj flydde från i september 1944. Ett ställe som jag förut bara hört berättas om, som ett ställe från en saga, en avlägsen plats som gamla människor talat om. Nu vet jag att allt finns på riktigt.

Cykel till Mustjala 2000

Den 17 juli 2000 åkte Veronica och Matthias från Kolmårdsvägen, Lidingö, till "Estlands Gotland" Ösel (Saaremaa), besåg huvudorten Kuressaare och satte sen sikte på byn Mustjala och den årliga lilla musikfestivalen där. Med hyrda cyklar tog vi oss lätt de 3 milen tvärs över ön.

Aaro Systems kundfest 30 mars 2000

Aaro Systems AB bjöd på stor fest på kårhuset Nymble på KTH. Här är Matthias inofficiella bilder (mest på Aaro-folk).

Marsipansymposium & godisbakning 1998

Den 12 december 1998 avhölls högtidligen ett marsipansymposium i Täby, där vår avhållna Kerstin ägde rum.

En weekend med sportflyg till Dagö våren 1999

Den 22 maj 1999 tog vi ett litet plan från Stockholm till Dagö (Hiiumaa) utanför den estniska västkusten och stannade där över veckoslutet. Här är en reseberättelse.

Lissabon i december 1998 med Aaro-gruppen

Den 4-7 december 1998 var Aaro-gruppen i Lissabon på teknikkonferens. Matthias knäppte en del med sin kamera där, och eftersom det dessutom turligt nog (vid framkallningen) visade sig ha befunnit sig en del bekanta personer framför linsen, så finns det nu lite bilder från konferensen.

BEST-kurs i Italien våren 1998

Den 29 mars-5 april deltog jag i en kurs i Telekommunikationsnät, som ordnats av BEST-grupperna vid universiteten i Benevento och Napoli. Här finns bilder och en skum reseberättelse (Varning för underlig datorhumor!) Bara på engelska.

Tidig musik i Lettland 1997

Sommaren 1997 var jag i Lettland, först på en festival för tidig musik i Bauska (södra Lettland), och och sen på en renässansmusikkurs i Edole (nära kusten), med sångare, musiker och dansare — en fantastisk upplevelse! Om jag får tid ska jag skriva en reseberättelse; tills vidare finns bara en okommenterad bildsamling.

Här är en länk till kursens hemsida!


Min familj, mina vänner & bekanta och jag

Här finns några halvgamla bilder på mig, min mamma, pappa, syster, systers pojkvän, och på vänner och bekanta som råkat hamna framför kameran.

Gamla teckningar

Diverse barnteckningar och andra underliga saker.

Boviks-Expressen

Sensationella nyheter från valborg och första maj (och, som vanligt, finns det inga sensationer så får man skapa några)! En tidning jag gjorde för länge sen, när jag var liten och bodde i Bovik på Lidingö.

Femvåningsbåt

Ritad den 21 januari 1979.
Mycket typisk för min tidiga, funktionella stil :-)

Andra äldre alster


Ett kladdpapper från 1988

Exempel på min underliga ovana att dekorera kladdpapper. Min papperskorg var alltid noggrant organiserad förr. En del för verkligt skräp, en del för sådant som man eventuellt skulle kunna slänga i en krissituation. (Idag är mitt system annorlunda upplagt.)

Sidan senast uppdaterad den 20 augusti 2001.
Copyright © Matthias Bolliger.
Hemsida